In no-time jouw locatie én trouwjurk van je dromen vinden? Joyce uit Etten-Leur deed het!

Het was een heerlijke zomerse zondagmiddag in juni. Joyce Tange en haar vriend Jan zaten op het terras bij Van der Hooft in het centrum van Zevenbergen. Terwijl zij genoten van een lekker drankje, kregen ze plotseling een idee. "Waarom zouden we ons geregistreerd partnerschap niet omzetten in een huwelijk?" Ze waren er snel over uit en hadden ook direct een datum geprikt.

De bruiloft zou er met zes weken al gauw zijn. Natuurlijk moesten ze dan op zoek naar een locatie om lekker te eten en een klein feestje te houden! "Waarom niet bij Van der Hooft?" De locatie vinden ze super en Joyce en Jan komen er graag een terrasje pikken. Beide moesten het even laten bezinken, maar niet veel later hadden zij al een reactie op hun vraag en werden zij uitgenodigd om de mogelijkheden te bespreken. Al snel was de locatie gereserveerd voor hun grote dag!

(tekst gaat verder onder foto)

Sfeerimpressie Van der Hooft

Maar dat was natuurlijk nog niet alles, Joyce was ook nog op zoek naar een trouwjurk! Na een korte zoektocht op Google kwam het bruidspaar uit bij Liz'Amore Bruidsmode dat ook in Zevenbergen gevestigd is. De bewuste zondag, nadat ze hadden besloten om toch te trouwen in plaats van geregistreerd partnerschap, drong het dus ook door dat Joyce in 6 weken een trouwjurk moest hebben! "Hoe dan?", schoot het door Joyce haar hoofd heen…

Op de website van Liz’Amore was de Etten-Leurse meteen verkocht en erg onder de indruk van de collectie. Hele mooie jurken, als daar haar jurk niet tussen zit wist ze het ook niet meer. Ook hier was Joyce van het snelle schakelen, dus meteen werd er een afspraak ingepland via de website. "Nu maar hopen dat ze een beetje op tijd reageren..." en dat was zo, al snel had ze een reactie terug van Isolde, eigenaresse en adviseuse van Liz’Amore. "Serieus, binnen 10 minuten had ik al een reactie! Kijk, dat schept vertrouwen." vertelde Joyce.

Ook de eerste afspraak kon al snel worden ingepland, een paar dagen later stond ze samen met een vriendin, haar schoonzus en haar dochter in de bruidsboutique van Liz'Amore. Joyce wist bij binnenkomst precies wat ze wilde, een eenvoudige bruidsjurk, zónder sleep, geen sluier en niet van kant. Ze vond het passen geweldig! En al meteen waren de eerste twee trouwjurken haar favoriet. Uiteindelijk was het trouwjurk nummer twee die haar hart had gestolen. En wat denk je? Daar stond ze, in een bruidsjurk mét kant, een sleep én een sluier... Dat had zij niet verwacht, maar dit was echt haar droomjurk, ze straalde!

Joyce Tange uit Etten-Leur in haar Allure Bridal trouwjurk

Hoewel de zoektocht last-minute was, had ze toch de jurk van haar dromen gevonden! Het ja-woord was inmiddels nog maar minder dan een maand van hen verwijderd. Isolde ging voor haar aan de slag om deze droom jurk te perfectioneren en al binnen twee weken kon Joyce terecht voor haar eerste passessie.

Naast de locatie en de trouwjurk vonden Joyce en Jan de trouwringen, die zij elkaar om de vinger zouden schuiven tijdens de huwelijksceremonie, bij Van Loon Juweliers in Zevenbergen.

Stralend in haar droomjurk trouwde Joyce op 23 juli met haar Jan. De ceremonie vond plaats in Willemstad, in het prachtige Mauritshuis. Patricia van Oers was de BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) van Gemeente Moerdijk. “De ceremonie was ook geweldig en heel persoonlijk!” vertelde Joyce achteraf. Een heerlijk zomerse dag was het en als kers op de taart vlogen speciaal voor het bruidspaar twee vliegtuigen, maar liefst drie maal, laag over de stad om hun huwelijk te vieren.

 

Enkele vragen voor Joyce over haar droombruiloft en voorbereidingen.

Over het aanzoek, hoe heeft Jan dat aangepakt?

Joyce: "Op een zondagmiddag was Jan bij mij samen met zijn jongens. Mijn vader en mijn zoon waren er ook. Plots stond Jan op, liep richting mijn vader en vroeg hij om de hand van zijn dochter! Daarna ging hij op zijn knie, en vroeg mij ten ten huwelijk!"

Voor welke trouwjurk ben je gevallen en waarom?

"Het werd een prachtige trouwjurk van Allure Bridal. Omdat dit denk het gevoel moest zijn van DE jurk! Toen ik mijzelf in de spiegel zag was ik verkocht... zo simpel is het, je voelt echt of het DE jurk is!"

Hoe heb je de voorbereiding voor jullie grote dag ervaren?

"We hadden natuurlijk maar zes weken de tijd om alles te regelen dus er werden wel lijstjes gemaakt om alles af te vinken. Ik vond het eigenlijk erg fijn dat ik maar zes weken hoefde te wachten om met mijn Jan te mogen trouwen en dat het geen maanden hoefde te duren. Het was een drukke tijd, maar heerlijk om er zo intensief mee bezig te mogen zijn."

Wat is jouw advies voor andere bruiden die hun grote dag plannen?

"Maak zeker een To-do lijstje! Dit maakt het overzichtelijk en je kan afvinken wat je al hebt geregeld. Verder, plan de bruiloft zoals jullie het zelf willen! Het is jullie feest, jullie vieren de liefde! En zelfs binnen zes weken is het mogelijk om een fantastische bruiloft te vieren!"

Wat was het mooiste moment van jullie trouwdag?

"Het moment dat mijn vader mij weggaf en dat wij onze geloften naar elkaar uitspraken. Samen met mijn vader de zaal binnen komen lopen was magisch!"
 

trouwjurk joyce en jan trouwen willemstad

Foto's: Created by Fleur uit Willemstad (http://www.createdbyfleur.nl)

 

Benieuwd naar een trouwjurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!

Tags: #realbride, review, echte bruid, klantverhalen