Isolde aan het woord...

“Trouwjurken passen is een feestje!”

Trouwjurken passen is niet alleen voor de bruid een feestje, dat geldt net zo goed voor mij. Kom binnen, ontspan en geniet een paar uur van mijn zorg en aandacht. Want alleen als jij op je gemak bent, kun je de perfecte jurk uitkiezen.

Elke bruid is anders, maar het lukt altijd om een band op te bouwen. Daar zit voor mij het grote plezier. In het begin zijn er misschien zenuwen. Sommige vrouwen vinden het wat ongemakkelijk om in hun ondergoed voor me te staan in de paskamer. Dat is niet nodig. Ik ben er tijdens de afspraak voor jou alleen. We hebben aan alles gedacht om jouw privacy te waarborgen.
 

“Tijd en aandacht. Het allerbelangrijkste bij bruidsjurken passen.”


Uit ervaring weet ik dat echt de tijd nemen belangrijk is. Dat doe ik om jou goed te laten voelen in je droomjurk. Niet alleen in mijn bruidswinkel voor familieleden of je vriendinnen, maar vooral op de grote dag! Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat ben jij op je bruiloft het stralende middelpunt als je je zelfverzekerd voelt in je jurk. Daar kan ik je bij helpen.

Tijdens jouw pasafspraak proberen we verschillende modellen. Zo ontdek je in welk type jurk je kunt stralen. Ik geef je eerlijk advies, kijk kritisch naar welke jurk het beste bij je past en hoe de gekozen jurk zit. Als coupeuse leerde ik dat vooral zijn: precies en kritisch. Een jurk moet goed staan en de perfecte pasvorm krijgen, afgestemd naar jouw lichaam. 

Ik neem ook de tijd om foto’s te maken in mijn atelier van alle aanpassingen, zodat je precies ziet hoe ik (volgens afspraak) de jurk vermaak, passend naar jouw lichaam. Tot slot maak ik tijd voor je vrij als het jou uitkomt. Dat betekent ook in het weekend of tijdens de avonduren.
 

“Mijn beste advies? Laat jouw spiegelbeeld je overtuigen. Je voelt het vanzelf!”


Het mooiste moment is altijd wanneer het gordijn opengaat en het even helemaal stil wordt. Soms rolt er een traan van geluk. Dan weet ik dat het klopt en dat de bruid de trouwjurk van haar dromen heeft gevonden. 

Dat moment beleven we nog een keer bij het doorpassen. Als het even kan en de bruid trouwt in de buurt, dan ga ik kijken. Het eindresultaat in volle glorie kunnen bewonderen laat me dankbaar voelen dat ik een klein stukje heb mogen bijdragen aan de mooiste dag in iemands leven.


Isolde Debrabandere is opgeleid als coupeuse. Als klein meisje was ze al gek op trouwjurken, maar ze begon haar carrière als naaister in de confectie. In haar naaiatelier aan huis werkte ze vooral voor particulieren. Toen haar kinderen groter werden, maakte ze de overstap naar bruidsmode, eerst in Steenbergen en later naar een gerenommeerde zaak in Antwerpen. Daar bleek ze ook succesvol in de verkoop en het helpen van klanten. Als geboren Vlaamse is Isolde gewend om te werken binnen verschillende culturen. In 2019 verwezenlijkte ze met Liz'Amore Bruidsmode haar droom om op een unieke manier toekomstige bruiden om te ‘toveren’ tot zelfverzekerde en gelukkige bruiden. Kleindochter Liz is haar grootste inspiratiebron, de winkel is naar haar vernoemd.

 

  • Flexibele openingstijden. Ook 's avonds of in het weekend op zoek naar jouw droomjurk.

  • Je bent onze gast, daarom gaat onze bruidswinkel alleen voor jou open. Geen pottenkijkers dus!

  • In ons atelier maken we jouw trouwjurk perfect op maat zodat jij zult stralen op je mooiste dag.

  • Vind jouw bruidsoutfit bij Liz'Amore! Niet alleen bruidsjurk, maar ook lingerie, accessoires en bruidsschoenen.

Veelgestelde vragen

Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan vrijblijvend contact op.