Oldtimer huren als trouwauto?

Een oldtimer huren op de mooiste dag van je leven? Voor velen een droom… en terecht. Alles op jullie trouwdag moet namelijk perfect zijn zoals jij dat wilt! Je hebt waarschijnlijk al van alles geregeld, je trouwlocatie, de ringen en misschien heb je zelfs jouw droomjurk al gekozen. Dan wil je natuurlijk ook de chicste trouwauto huren die jij je maar kunt voorstellen. 

Aan het kiezen van het juiste trouwvervoer wordt soms te snel voorbij gegaan door aanstaande bruidsparen, daarom nemen wij je graag mee in de magie die een oldtimer kan toevoegen. Dit blijkt namelijk vaak toch lastiger dan verwacht. Maar geen zorgen, na het lezen van dit artikel:

  • Weet jij waar je op moet letten bij het bij het kiezen van de juiste trouwauto;
  • Kun jij met een gerust hart slapen omdat je nu niet meer voor verrassingen komt te staan;
  • Weet je ook waarom een oldtimer huren jouw trouwdag nog magischer maakt!

 

Waarom juist nu een oldtimer huren?

oldtimer huren bruiloft - just married koppel in jaguar

Zoals jij inmiddels als geen ander weet, heeft corona enorme impact op het organiseren van je bruiloft. We leven nou eenmaal in onzekere tijden. Misschien denk je wel: wat heeft het huren van een oldtimer als trouwauto daar nou weer mee te maken? Meer dan jij denkt! Dat leggen we je graag uit. 

Veel dingen kunnen door corona mogelijk niet doorgaan. Toch zijn er heel veel dingen wél mogelijk in deze tijd! Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid om virtueel een trouwjurk te passen. Geen gedoe of je passessie wel door kan gaan! Uiteraard gaat dat dan alleen nog maar over de voorbereiding.

Voor de dag zelf is een oldtimer huren echt aan te raden. Sterker nog, het is eigenlijk perfect voor een bruiloft in deze onzekere tijden. Juist doordat zoveel andere dingen nu op een wat lager pitje komen te staan, maakt een gave trouwauto jouw dag extra mooi! Zomaar wat tips van ons voor jou:

  • Neem extra tijd voor een tour;
  • Spreek met de chauffeur een mooie route af die jullie willen rijden, bijvoorbeeld door prachtige natuur en, ja Nederland heeft veel meer mooie natuur dan je zou denken!
  • Maak een aantal tussenstops waar jullie lekker een stukje wandelen of misschien zelfs even lekker op een kleedje picknicken of een borreltje drinken: geniet!

De magie van tijdloos trouwvervoer

Een andere reden waarom een oldtimer huren als trouwauto een aanrader is: het is tijdloos. Je kunt natuurlijk de aller mooiste en nieuwste sportauto als trouwauto huren, erg gaaf, maar het is toch echt iets van nu. Het mooie met een oldtimer is dat je zelf echt even de tijd vergeet, je maakt letterlijk een tijdreis op je bruiloft zelf. Het geluid, de geur van het interieur, het oude stuur… zwijmel je al weg? 

Juist door dit tijdloze element blijft dit moment je voor altijd bij. Een tijdloze auto zorgt voor een blijvende herinnering, juist doordat het niet alledaags is. Wanneer rij je nou nog meer in zo’n auto? Bovendien, als jij over 20 jaar nog eens je foto’s bekijkt, denk je meteen terug aan die gave tijd en dat nostalgische gevoel, in plaats van dat je denkt: o ja, dat was toen een dikke bak… :)

Je hoort het al, wij zijn verliefd op oldtimers, juist omdat ze zoveel liefde en nostalgie uitstralen. Dat wil jij toch ook op je bruiloft?

You lucky Jaguar!

Oké, denk je, dus een oldtimer huren als trouwvervoer is een echte aanrader. Maar, er zijn zo enorm veel oldtimers waar ik uit kan kiezen! Heb jij even geluk dat je dit dan leest. Wij kennen namelijk een auto die het kiezen ineens heel gemakkelijk maakt. Benieuwd? Lees dan vooral even door en ontdek ook de speciale verrassing die wij voor jou hebben omdat je ons artikel al tot hier hebt gelezen!

Wat een droom op wielen! Het is alsof de vintage Jaguar Mark 1 in 1957 speciaal voor jullie grote dag is gebouwd! Hoewel hij op leeftijd is, is hij zeker nog niet toe aan zijn pensioen. Deze handgeschakelde bolide ziet er namelijk uit alsof hij gisteren de fabriek uit kwam rijden. Zijn stylish grijze lak en rode interieur zorgen ervoor dat je stiekem niet kunt wachten op de trouwfoto’s.

Heerlijk klassiek en elegant, net zoals een echte jaguar zich door het oerwoud voortbeweegt. Als dat je nog geen kippenvel bezorgde, wacht dan maar tot je de stoere brul hoort die dit roofdier in huis heeft. Durven jullie het aan? Je loopt het risico dat je de tijd vergeet, maar een onvergetelijke romantische rit is gegarandeerd!

Jaguar met chauffeur

Waarom zou je een oldtimer huren als trouwauto zonder chauffeur, dat is toch niet romantisch? Dat dachten wij ook, je wilt toch oogcontact met elkaar in plaats van ogen op de weg? En hoewel er niks mis is met een colaatje, is een glaasje champagne ook wel lekker toch?

Daarom worden jullie op je grote dag opgehaald door een persoonlijke chauffeur, wanneer je deze Jaguar huurt. Hij is geheel in stijl gekleed en weet als geen ander hoe de Jag jullie dag extra magisch maakt. Van tevoren hebben jullie (of de weddingplanner) je wensen al met hem besproken, denk aan routes, eventuele stopplekken enzovoort. Natuurlijk kan er op de dag zelf spontaan een nieuwe route of idee ontstaan, net wat jullie willen! Zo wordt de rit met de trouwauto een uniek onderdeel van jullie trouwdag waar je geen spijt van krijgt en nog lang aan zult terugdenken.

Onze verrassing voor jou!

Bij de Jaguar kun je zelfs kiezen voor een uitgebreid pakket waarbij je een luxe verwenkoffer met bijvoorbeeld chocolade en champagne of cava krijgt. Of misschien heb je liever voor een borrelplankje. Alles is mogelijk, jullie rit wordt in ieder geval geweldig!

Wil je de Jaguar huren of wil je meer weten? Klik hier voor onze digitale brochure en je krijgt de verwenkoffer van ons cadeau, als jij besluit deze onvergetelijke Jaguar te huren!

trouwauto oldtimer huren - bloemstuk op motorkap jaguar

 

Benieuwd naar een trouwjurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!