Bruidsmode Dordrecht

Zoals gewone mode is ook bruidsmode veelzijdig en gevarieerd. De ene vrouw droomt van een echte prinsessenjurk met veel kant en tule. Een ander wil een fishtail jurk. En weer een ander wil een eenvoudige, strapless bruidsjurk zonder drukke versieringen. Wat je smaak ook is, bij Liz'Amore Bruidsmode, in de buurt van Dordrecht, vind je wat je zoekt!

 

Bruidsmode in Dordrecht

Misschien woon je in Dordrecht, of ben je van plan om in Dordrecht te gaan trouwen. Dan is het handig om uw zoektocht naar een trouwjurk in of rondom Dordrecht te starten. Je wilt graag persoonlijke aandacht in de zoektocht naar jouw droomjurk. Wil je dit graag ervaren? Maak dan een afspraak bij Liz'Amore Bruidsmode, dichtbij Dordrecht in Zevenbergen.

Bruidsmode voor jou alleen

Bij Liz’Amore Bruidsmode werken we alleen op afspraak. Dat betekent dat je de hele winkel voor jezelf hebt – en dat alle aandacht naar jou uitgaat. Zo kun jij uit onze uitgebreide collectie bruidsmode precies de bruidsjurk kiezen die jou aanspreekt en ook veel verschillende stijlen proberen. Net zolang tot je de trouwjurk hebt gevonden waarin jij straalt. Met onze jarenlange bruidsmode ervaring kunnen we je voorzien van advies waar je écht wat aan hebt. Wil je jouw geliefden meenemen? Gezellig!

Meer weten over bruidsmode Dordrecht?

Onze persoonlijke aandacht en oog voor detail zijn dus al goede redenen om naar Liz’Amore Bruidsmode te komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat we heel veel topmerken zoals Morilee, Allure Bridal, Enzoani en Jarice in huis hebben. En dat je jouw look compleet kunt maken met bruidsschoenen van Elsa Coloured Shoes en Fiarucci, sieraden van Abrazi, haaraccessoires, sluiers, stola’s en bruidslingerie van Poirier. Op zoek naar de mooiste bruidsmode in de omgeving Dordrecht? Kom naar Liz’Amore Bruidsmode en ontdek jouw droomjurk!

Onze uitgebreide collectie bruidsmode

Naast het vinden van dé perfecte jurk, zorgen wij dat het plaatje helemaal klopt. Jouw outfit maak je compleet met prachtige bruidslingerie, accessoires en bruidsschoenen. Je vind bij ons alles onder één dak, wij zorgen ervoor dat jij kan stralen op jouw droomdag!

Of jullie nu gaan trouwen op een landgoed, het strand, een kasteel of in de kerk; bij Liz'Amore Bruidsmode zorgen wij voor dé perfecte styling die past bij jullie bruiloft. Zoek je een bruidsjurk met kant of juist met een open rug? Of ga jij voor een boho trouwjurk? Laat je inspireren en zet de jurken op jouw wishlist!

Onze collectie heeft een gevarieerde prijsklasse, zodat wij rekening kunnen houden met jouw budget. Wij denken graag met jou mee, zodat jij kan stralen in jouw droomjurk!

Benieuwd naar een jurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!

Liz'Amore op Instagram

De finishing touch

Accessoires maken jouw trouwoutfit compleet

Jij bent als bruid hét stralende middelpunt van jullie trouwdag! Heb je de perfecte bruidsjurk gevonden? Dan is het tijd om een kijkje te nemen bij de accessoires die jouw trouwoutfit helemaal compleet maken. Sieraden die jou nog meer laten stralen op jullie grote dag en haar-accessoires als finishing touch van je bruidskapsel. En wat te denken van bruidsschoenen waar je de hele dag op wilt lopen, dansen en genieten. Alle accessoires die je nodig hebt voor jouw trouwdag vind je bij Liz'Amore Bruidsmode.