Bruidsmode Etten-Leur

Woon jij in Etten-Leur en ga jij binnenkort trouwen? Dan is het belangrijk dat alle details van jouw grote dag kloppen! De bloemen, de locatie, de muziek. En natuurlijk je trouwjurk. Veel vrouwen droomden als klein meisje al van de dag dat ze ooit hun trouwjurk zouden gaan kopen. En hoewel de bruidsmode waarschijnlijk wel wat is veranderd sinds jij een klein meisje was, is jouw missie nog steeds hetzelfde: een droomjurk vinden!

 

Bruidsmode in Etten-Leur

Bij Liz’Amore Bruidsmode, vlakbij Etten-Leur in Zevenbergen, weten we precies hoe we jou kunnen helpen bij het vinden van jouw trouwjurk. We hebben namelijk jarenlange ervaring in bruidsmode en kunnen jou zo van slimme tips en adviezen voorzien bij het uitzoeken van je trouwjurk.

Bruidsmode met aandacht

Je trouwjurk uitzoeken doe je als het goed is maar één keer in je leven. Dat is een bijzonder moment, misschien zelfs wel een beetje emotioneel. Op zo’n moment zit je niet te wachten op een winkel vol andere klanten en wil je de onverdeelde aandacht van jouw bruidsmode-adviseur. Daarom ben je bij Liz’Amore Bruidsmode altijd de enige klant in de winkel. Wij werken namelijk uitsluitend op afspraak. Zo hebben wij alle aandacht voor jou.

Alle bruidsmode van topmerken

Uit onze uitgebreide collectie bruidsmode kun je precies de jurken kiezen die jou aanspreken en veel verschillende stijlen proberen. Net zolang tot je de trouwjurk hebt gevonden waarin jij straalt. Liz’Amore heeft bruidsmode van topmerken in huis. Jarice, Enzoani, Morilee, Allure Bridal en Trés Chic, het hangt allemaal in onze rekken. En om jouw trouwoutfit compleet te maken hebben we ook bruidslingerie, bruidsschoenen en accessoires zoals sluiers en stola’s. We hebben jarenlange ervaring in bruidsmode en kunnen jou dus voorzien van advies waar je écht wat aan hebt. Je moeder, zus, vriendin meenemen? Geen enkel probleem!

Shop bruidsmode vlakbij Etten-Leur!

Dus ben je op zoek naar dé droomjurk voor jouw grote dag? Kom dan naar Liz’Amore Bruidsmode vlakbij Etten-Leur, op maar tien minuutjes rijden in Zevenbergen. En ontdek de mooiste bruidsmode in een sfeervolle, intieme winkel!

Onze uitgebreide collectie bruidsmode

Naast het vinden van dé perfecte jurk, zorgen wij dat het plaatje helemaal klopt. Jouw outfit maak je compleet met prachtige bruidslingerie, accessoires en bruidsschoenen. Je vind bij ons alles onder één dak, wij zorgen ervoor dat jij kan stralen op jouw droomdag!

Of jullie nu gaan trouwen op een landgoed, het strand, een kasteel of in de kerk; bij Liz'Amore Bruidsmode zorgen wij voor dé perfecte styling die past bij jullie bruiloft. Zoek je een bruidsjurk met kant of juist met een open rug? Of ga jij voor een boho trouwjurk? Laat je inspireren en zet de jurken op jouw wishlist!

Onze collectie heeft een gevarieerde prijsklasse, zodat wij rekening kunnen houden met jouw budget. Wij denken graag met jou mee, zodat jij kan stralen in jouw droomjurk!

Benieuwd naar een jurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!

Liz'Amore op Instagram

De finishing touch

Accessoires maken jouw trouwoutfit compleet

Jij bent als bruid hét stralende middelpunt van jullie trouwdag! Heb je de perfecte bruidsjurk gevonden? Dan is het tijd om een kijkje te nemen bij de accessoires die jouw trouwoutfit helemaal compleet maken. Sieraden die jou nog meer laten stralen op jullie grote dag en haar-accessoires als finishing touch van je bruidskapsel. En wat te denken van bruidsschoenen waar je de hele dag op wilt lopen, dansen en genieten. Alle accessoires die je nodig hebt voor jouw trouwdag vind je bij Liz'Amore Bruidsmode.