Mondkapjes

Bruidskapje

Mondkapje, model "bruidskapje". Wil je echt een statement maken tijdens jouw bruiloft? Het handgemaakte bruidskapje is een mondkapje dat is afgestemd op jouw trouwjurk en outfit. Ook in dit mondkapje kan een filter worden geplaatst.

Voor de bevestiging wordt gebruik gemaakt van comfortabel elastiek, zodat je bruidskapsel er niet onder lijdt en je het mondkapje goed kan dragen tijdens jullie trouwdag!

Het bruidskapje krijg je van ons gratis bij aanschaf van jouw trouwjurk. Mocht je een bruidskapje willen bestellen als cadeau voor jouw geliefde? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact met ons op via e-mail (info@lizamore.nl), telefoon of Whatsapp.

  • Wij zijn zeer flexibel. Zelfs 's avonds gaan we samen op zoek naar jouw ultieme droomjurk!

  • Je bent geen klant maar onze gast. De winkel staat alleen voor jou tot beschikking.

  • Liz’Amore Bruidsmode beschikt over een eigen atelier waar wij jouw trouwjurk perfect op maat maken.

  • Wij verkopen niet alleen bruidsjurken, maar ook lingerie, accessoires en bruidsschoenen.

Timeless classics meet modern design

Enzoani

Het merk Enzoani ontstond in 2006 en steeg al snel op om te concurreren met topmerken door traditionele en moderne Europese stijlen samen te voegen in prachtig handgemaakte jurken. Vanaf de eerste lancering is Enzoani een van de meest gewilde merken op meerdere continenten geworden, vanwege zijn toewijding aan innovatieve stijl, uitzonderlijke kwaliteit en vooral een pasvorm en afwerking als geen ander.

Timeless classics meet modern design

FAQ

Veelgestelde vragen

Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan vrijblijvend contact op.