Niets kan jullie liefde stoppen!

Jouw droomjurk selecteren en passen?

Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Vanaf 3 maart mogen wij jou weer ontvangen in onze winkel. Wij weten als geen ander dat er geen mooiere ervaring is om je droomjurk te vinden. Kom je graag naar onze winkel? Reserveer dan hier je fysieke pasafspraak.

In tijden van lockdown bieden wij de mogelijkheid om tóch je droomjurk te vinden en kopen met een virtuele pasafspraak. Bekijk de mooiste bruidsjurken en maak je keuze in vier simpele stappen. Gewoon vanaf jouw eigen bank, samen met degenen die jou dierbaar zijn. Ontdek hieronder hoe we dat doen en reserveer je virtuele pasafspraak.

Virtuele pasafspraak met jouw persoonlijke styliste

Stap 1. Reserveer een gratis virtuele pasafspraak met jouw persoonlijke styliste Isolde. Zij helpt jou om je droomjurk te vinden. Vul onderstaand formulier in en maak vandaag nog jouw virtuele afspraak.

Stap 2. Om de trouwjurk van je dromen te vinden, nemen we vooraf contact met je op. We testen alvast de app  en stellen je enkele vragen over jou, je wensen en je smaak. Als je wilt, kun je ons ook foto’s sturen, zodat we de perfecte pasvorm voor jou kunnen kiezen.

Een jurk gevonden in onze collectie die je graag wilt zien? Geef het zeker aan ons door, dan laten we je die jurk zien tijdens je virtuele afspraak!

Ben je er klaar voor?

Stap 3. Jouw virtuele pasafspraak begint! Zorg dat je klaar zit, alleen of met je geliefden met wie je deze bijzondere ervaring wilt delen. Jouw styliste laat je een aantal speciaal geselecteerde trouwjurken zien, die op een paspop worden gepresenteerd.

We vinden het belangrijk dat je een goed gevoel krijgt bij de afwerking van de stoffen, pasvorm en stijl zodat alles goed aansluit op jouw lichaamsvorm. Net als tijdens een fysieke pasafspraak vertellen we je over de mogelijkheden voor aanpassingen aan de bruidsjurk en de levertijden. Ook is het mogelijk om schoenen, lingerie en accessoires uit te zoeken!

Ben je al klaar om YES te zeggen tegen jouw droomjurk? We begeleiden je met de vervolgstappen.

Bruidsjurk thuis passen

Stap 4 (optioneel). Pas thuis jouw droomjurk! Want we kunnen ons goed voorstellen dat je jouw favoriete trouwjurk toch zelf wilt passen. Daarom komen we deze graag bij jou thuis afleveren. We helpen je contactloos met passen en bieden de mogelijkheid om lingerie, bruidsschoenen, sieraden en accessoires te proberen.

Om bij jou op locatie te komen rekenen we € 100, voor reiskosten en eventuele reinigingskosten. Maar als je tijdens deze passessie YES zegt, hoef je dit niet te betalen.

Share the happiness!

Als je gekozen hebt voor jouw droomjurk wil je dat natuurlijk vieren! Daarom zorgen wij voor een ‘Say Yes’ verrassing, waarmee je jouw heugelijke moment kunt delen en vieren met jouw geliefden via Instagram en Facebook. In de verrassing vind je nog veel meer leuks!

Niets is sterker dan liefde! We zijn heel erg dankbaar dat je Liz’Amore Bruidsmode overweegt voor jouw bijzondere dag.

Liefs, Isolde ❤

  • 01Algemene gegevens
  • 02Afspraakdetails

Reserveer jouw gratis virtuele pasafspraak

Algemene gegevens