Een trouwjurk én het goede doel!

Niet alleen de geslaagde bruid verlaat de winkel van Liz’Amore Bruidsmode uit Zevenbergen met een goed gevoel, want iedere trouwjurk levert ook het goede doel wat op! Vanaf 1 januari 2020 doneert eigenaresse Isolde Debrabandere namelijk een percentage van de omzet aan een tweetal goede doelen: KWF Kankerbestrijding en de Hartstichting.

Elk jaar worden duizenden Nederlanders geconfronteerd met het feit dat zij een levensbedreigende ziekte hebben, zoals kanker of een hart- of vaatziekte. Dit afschuwelijke nieuws betekent gelukkig steeds vaker niet direct het einde, maar heeft wel een enorme impact op degene die het nieuws ontvangt en zijn of haar directe omgeving.

Ook Isolde Debrabandere weet hier alles van. Bij meerdere familieleden en vrienden is in de afgelopen jaren een ernstige variant geconstateerd. Soms zelfs met een dodelijke afloop. “Als je weet dat onderzoek helpt, om de ziekten te voorkomen met preventie, te remmen, of in elk geval de gevolgen kan verlichten, dan helpt iedere donatie!” aldus Debrabandere.

Liz'Amore Bruidsmode levert dan ook graag een bijdrage aan onderzoek, preventie en genezing van kanker en hart- en vaatziekten. Vanaf 1 januari 2020 zal Debrabandere 1% van de opbrengsten uit bruidsmode doneren aan het KWF en de Hartstichting.