Het Corona-virus en bruidsmode

Het nieuwe coronavirus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt treft ons allemaal. De maatregelen die op dit moment genomen worden, moeten ervoor zorgen dat we de uitbraak van besmettingen zoveel mogelijk remmen. Ieders bijdrage is daarbij van belang! Ook Liz’Amore Bruidsmode onderneemt stappen en hygiënemaatregelen.

Uitstel van jullie bruiloft
Mocht jullie geplande trouwdag i.v.m. de maatregelen worden verschoven, dan kun je jouw trouwjurk, schoenen en eventuele accessoires natuurlijk langer bij ons opslaan. Neem contact met ons op om hier afspraken over te maken.

Jouw pasafpraak
Op dit moment volgen wij de richtlijn van het RIVM op. We zorgen voor sociale afstand (‘social distancing’) en houden onze eigen gezondheid goed in de gaten. Als je een passessie hebt in de komende weken, check dan vooraf of jij, iemand uit je gezelschap of je huisgenoten klachten hebben. Denk hierbij o.a. aan snotteren, keelpijn, hoesten of koorts. Als dit het geval is, vragen we je vriendelijk om jouw afspraak te verplaatsen naar een ander moment.

Maatregelen winkelbezoek
We schudden geen handen meer, maar doen een elleboog groet of zwaaien naar elkaar. In de winkel hebben we desinfecterende handgel en doekjes ter beschikking en kun natuurlijk je je handen wassen met zeep.

Aantal personen
Ondanks dat het natuurlijk erg gezellig en fijn kan zijn om met een groep vriendinnen of familie bij ons langs te komen, vragen we je om de grootte van de groep te beperken tot 4 personen (inclusief jezelf).

Overige tips

  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes, tissues
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten

 

Neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij staan je graag te woord.