Spetterende opening Liz'Amore Bruidsmode

Zaterdag 12 oktober hebben burgemeester Jac Klijs en Liz (kleindochter van Isolde Debrabandere) bruidsmodezaak Liz’Amore aan de Molenstraat 22 te Zevenbergen geopend. Met een heuse trouwauto, een Jaguar Mark 1, werden eerst twee bruidsparen voorgereden bij het mooie pand, waarna de burgemeester met twee gemeenteraadsleden hun opwachting maakten met diezelfde auto. Na een korte toespraak door de burgemeester, werd de bruidswinkel feestelijk geopend met een hapje en een drankje.

De afgelopen vier weken is er keihard gewerkt om de voormalige sportstudio om te toveren tot een bruidsmodezaak waar iedere bruid zich gast kan voelen. Met succes te oordelen aan alle positieve reacties van de aanwezigen, die allemaal ook een kijkje konden nemen in het atelier, het high-teahoekje en in de romantische tuin.

Tijdens de opening werden in de winkel drie trouwjurken uit de collectie live geshowd. Naast bruidsjurken, verkoopt Liz'Amore Bruidsmode ook een mooie collectie aan bruidsaccessoires, waaronder sieraden, exclusieve bruidslingerie en uiteraard trouwschoenen. Debrabandere wil haar gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom kunnen aanstaande bruiden en hun gevolg tijdens een passessie kiezen dit te combineren met een goed verzorgde high-tea, om dit bijzondere moment nog specialer te maken.