Liz’Amore Bruidsmode steunt #StayHome in strijd tegen coronavirus

Nu we in Nederland meer en meer geconfronteerd worden met de impact van het nieuwe coronavirus (COVID-19), moeten wij als maatschappij onze verantwoordelijkheid nemen. Als we afstand houden van elkaar (‘social distancing’) dan kunnen we de verspreiding verder indammen en zorgen dat het zorgsysteem in Nederland niet verstopt raakt.

Sinds deze week heeft Liz’Amore Bruidsmode daarom besloten om al haar afspraken in de komende weken te annuleren of te verzetten. Omdat je niet weet of je het virus bij je draagt, is de kans op verdere besmetting erg groot. Daarnaast is het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden tijdens een pas-sessie. Daarom staan wij achter de actie #StayHome!

We houden natuurlijk goed in de gaten wanneer jij gaat trouwen. Gaat er iets veranderen in je trouwplannen, of gaan jullie het uitstellen?‌ We denken graag met je mee. Neem contact met ons op via e-mail (isolde@lizamore.nl) of mobiel 06 12 88 40 00.

Aangezien de werkzaamheden in de winkel nu op een laag pitje staan, hebben we vorige week zondag een oproep gedaan op Facebook. Inmiddels hebben wij een team opgericht voor de grootschalige productie van mondkapjes voor de zorg. Ga naar Zorgkapjes.nl voor meer informatie.