Openingsactie Liz'Amore Bruidsmode

Om de opening van Liz'Amore Bruidsmode met jullie te vieren, hebben wij een mooie openingsactie! Bij aankoop van een trouwjurk en accessoire(s) bij Liz’Amore Bruidsmode ontvang je maar liefst € 150,- korting. Let op, deze actie is geldig t/m 31 december.

Naast prachtige bruidsjurken, verkoopt Liz'Amore Bruidsmode ook bruidsaccessoires, waaronder sieraden, exclusieve bruidslingerie en uiteraard trouwschoenen. Aanstaande bruiden en hun entourage kunnen tijdens een passessie kiezen om dit te combineren met een goed verzorgde high-tea, om het bijzondere moment nog specialer te maken.

Op zaterdag 12 oktober hebben burgemeester Jac Klijs en Liz (kleindochter van Isolde Debrabandere) bruidsmodezaak Liz’Amore aan de Molenstraat 22 te Zevenbergen geopend. Met een heuse trouwauto, een Jaguar Mark 1, werden eerst twee bruidsparen voorgereden bij het mooie pand, waarna de burgemeester met twee gemeenteraadsleden hun opwachting maakten met diezelfde auto. Na een korte toespraak door de burgemeester, werd de bruidswinkel feestelijk geopend met een hapje en een drankje.