Trouwen tijdens de coronacrisis? Wij maken het mogelijk!

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Ga jij dit jaar trouwen en wil je de bruiloft, ondanks alles, gewoon laten doorgaan? Ook tijdens de coronacrisis zorgt Liz’Amore Bruidsmode ervoor dat jij er stralend uitziet op jouw bruiloft! Lees hier welke maatregelen we hebben getroffen om dat mogelijk te maken. 

  • We volgen de richtlijnen van het RIVM én die van onze branchevereniging strikt op.
  • Tijdens jouw passessie ben je de enige klant in onze winkel. Dat was altijd al zo en dat is nu natuurlijk niet anders.
  • Je mag maximaal één andere persoon meenemen naar jouw passessie;
  • Bij binnenkomst kun je je handen desinfecteren.
  • Je krijgt van ons een mondkapje, dat je na wassen op minimaal 60 graden kunt hergebruiken.
  • Ook jouw bruidsmode-adviseur draagt een mondkapje en handschoenen.
  • Heb je klachten met je gezondheid die op corona kunnen wijzen? Dan verzoeken wij je vriendelijk om je pasafspraak te verzetten naar een andere datum.

Levertijden blijven gelijk

We hebben nog niet ondervonden dat de levertijden van de jurken die wij verkopen, langer zijn geworden. Gezien de wereldwijde crisis kan dit natuurlijk nog wel veranderen. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en stellen jou op de hoogte wanneer de leverdatum van jouw trouwjurk later is dan verwacht. 

Maak een afspraak

Heb je jouw trouwjurk al gekocht bij Liz’Amore Bruidsmode? Dan ben je, met inachtneming van bovenstaande regels, natuurlijk altijd welkom om een afspraak te maken om je jurk te komen passen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de jurk perfect zit op de trouwdag zelf. Maar ook als je de bruiloft in 2021 hebt gepland, is het alvast een goed idee om jouw droomjurk te komen uitzoeken. Want een trouwjurk heeft vaak een levertijd van meerdere maanden, dus is het belangrijk om op tijd te gaan oriënteren! We werken alleen op afspraak. Je komt dus niet met andere klanten in aanraking.