Trouwjurk grote maten

Het is zover: je geliefde heeft jou ten huwelijk gevraagd. En jij zei volmondig ‘Ja’! Dus ben je nu druk bezig met het voorbereiden van jullie bruiloft. De locatie, de taart, de ringen, maar natuurlijk ook jouw trouwjurk zijn daarbij heel belangrijk. Heb je een maatje meer en denk je dat het daardoor lastig wordt om een mooie trouwjurk te vinden? Welnee! Bij Liz’Amore Bruidsmode in Zevenbergen hebben we veel trouwjurken voor grote maten.

 

 

Trouwjurk in een grote maat

Ook wanneer je een grotere maat hebt, kun je dus bij Liz’Amore jouw perfecte trouwjurk vinden. Misschien vind je het fijn om te weten dat private shopping bij Liz’Amore de standaard is. Wij werken alleen op afspraak en jij bent dus altijd als enige te gast in onze winkel – samen met je moeder, zus, vriendin of schoonmoeder natuurlijk. Je kunt bij ons dus in alle rust uitproberen wat je mooi vindt en we hebben alle aandacht voor jou.

Jouw trouwjurk en accessoires

Met een trouwjurk alleen ben je er natuurlijk nog niet, want je hebt ook schoenen, lingerie en accessoires zoals een haarsieraad, sluier of misschien wel een stola of bolero nodig om je trouwoutfit af te maken. Ook dat vind je bij Liz’Amore in alle soorten én maten – ook in een grote maat. Je kunt in onze winkel dus echt alles vinden voor de mooiste dag van jouw leven!

Koop je trouwjurk in grote maat bij Liz’Amore!

Een trouwjurk koop je als het goed is maar één keer in je leven. En jouw jurk moet 100% perfect zijn. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Liz’Amore in Zevenbergen, waar we jou met volledige aandacht helpen en je advies geven waar je wat aan hebt. Als je het leuk vindt, kunnen we jouw afspraak zelfs combineren met een high tea! Ontdek dus snel de collectie trouwjurken in grote maten bij Liz’Amore en kies jouw droomjurk voor je grote dag.

Onze uitgebreide collectie bruidsmode

Naast het vinden van dé perfecte jurk, zorgen wij dat het plaatje helemaal klopt. Jouw outfit maak je compleet met prachtige bruidslingerie, accessoires en bruidsschoenen. Je vind bij ons alles onder één dak, wij zorgen ervoor dat jij kan stralen op jouw droomdag!

Of jullie nu gaan trouwen op een landgoed, het strand, een kasteel of in de kerk; bij Liz'Amore Bruidsmode zorgen wij voor dé perfecte styling die past bij jullie bruiloft. Zoek je een bruidsjurk met kant of juist met een open rug? Of ga jij voor een boho trouwjurk? Laat je inspireren en zet de jurken op jouw wishlist!

Onze collectie heeft een gevarieerde prijsklasse, zodat wij rekening kunnen houden met jouw budget. Wij denken graag met jou mee, zodat jij kan stralen in jouw droomjurk!

Benieuwd naar een jurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!