Trouwjurk kopen

Je trouwjurk kopen is één van de leukste shopmomenten van je leven! Want het kopen van een trouwjurk doe je als het goed is maar één keer. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een winkel waar jij het stralende middelpunt bent en waar alles erom draait dat jij jouw droomjurk vindt. Bij Liz’Amore Bruidsmode begrijpen we dat als geen ander. Daarom zijn wij alleen op afspraak geopend en ben jij dus altijd onze enige gast. Zo wordt jouw trouwjurk kopen alvast een klein feestje!

 

Jouw trouwjurk kopen

Wanneer je ten huwelijk gevraagd bent (of zelf de grote vraag hebt gesteld aan jouw grote liefde) valt er veel te regelen voor jullie bruiloft. De locatie, de bloemen, de ringen en natuurlijk het feest: samen met je partner een droombruiloft organiseren is een leuke periode.Maar er is één ding waar je aanstaande niet bij mag zijn: het kopen van jouw trouwjurk! Dat is iets wat je doet met je moeder, zussen, vriendinnen of misschien wel je aanstaande schoonmoeder. Bij Liz’Amore Bruidsmode kun je jouw afspraak voor het uitzoeken van je trouwjurk ook nog combineren met een luxe high tea. Zo wordt het een extra fijne belevenis voor jou en je entourage.

Kies jouw trouwjurk

Weet jij al wat voor trouwjurk jij wilt? Een prinsessenjurk met alles erop en eraan, of juist een strakker model? Een strapless jurk, of een jurk met mouwen? Liz’Amore Bruidsmode in Zevenbergen heeft voor iedere vrouw de perfecte trouwjurk, want we hebben jurken in alle stijlen en maten (ook grote maten) van toonaangevende merken als Morilee, Enzoani, Jarice en Allure Bridal. Heb je eenmaal je keuze gemaakt, dan kun je bij Liz’Amore Bruidsmode jouw bruidslook compleet maken met schoenen van Else Coloured Shoes en Fiarucci, accessoires zoals sieraden van Abrazi, haaraccessoires, sluiers, stola's en bruidslingerie van Poirier.

Trouwjurk kopen? Kom naar Liz’Amore Bruidsmode!

Met onze persoonlijke aandacht voor jou wordt het kopen van je trouwjurk het geluksmoment waar je als klein meisje al van droomde. Wij zijn pas tevreden als jij het gevoel hebt dat je straalt in jouw trouwjurk! Maak dus snel een afspraak in onze winkel in Zevenbergen en ontdek een wereld aan bruidsmode.

 
 

De finishing touch

Accessoires maken jouw trouwoutfit compleet

Jij bent als bruid hét stralende middelpunt van jullie trouwdag! Heb je de perfecte bruidsjurk gevonden? Dan is het tijd om een kijkje te nemen bij de accessoires die jouw trouwoutfit helemaal compleet maken. Sieraden die jou nog meer laten stralen op jullie grote dag en haar-accessoires als finishing touch van je bruidskapsel. En wat te denken van bruidsschoenen waar je de hele dag op wilt lopen, dansen en genieten. Alle accessoires die je nodig hebt voor jouw trouwdag vind je bij Liz'Amore Bruidsmode.

Benieuwd naar een jurk?

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek jouw droomjurk!